Thank God It's Friday!

Solen skiner och det är fredag!!!! Hörde på radion typ i tisdags att programledaren sa att ONSDAG var hans favoritdag? Vilken idiot!! Fredagen är den bästa dagen!!!! (uttryckandefrihet in my ass)
 
Nu sitter jag och .... skriver här.. daaah... men jobbar och tittar ut genom fönstret på solen. skulle så himlans himlans gärna vilja sluta lite tidigare idag men vill även jobba in flex så jag kan va ledig nästa vecka...dagens dilemma. 
 
idag mellan 16-18 kommer vår storhandling vi gjorde igår på coops hemsida! Hur bra?! Kostar bara 49 kr i frakt om man handlar för mindre än 1500 kr annars är det gratis. Huuuur braaa??! Det var kims brillianta idé och sa att då slipper vi småhandlingen och allt onyttigt. Men det han inte anade var att dom hade gottissaker på hemsidan också, så det slank ner en 200gram chokladkaka och chips och dip. oops. 
 
Ikväll ska vi bara ha fredagsmyyyyyys. Äta gott och spela lite supermario på Wiit kanske? Vi är på säsong 4 på skilda världar också och det är riktigt spännande nu! 
 
Ser att det här inlägget ser hur fjortis som helst ut och jag har nog brytit mot alla skrivregler som finns men det skiter jag i för det är FREDAG!
 
 
Jag och kim när vi väntade på angelica och matte när vi skulle åka och bo på hotell för två veckor sen ♥Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback