Ny underbar vecka!

Imorse sa jag till min kollega: DEN HÄR VECKAN HAR JAG LÄNGTAT EFTER SÅ HIMLA LÄNGE!!! då tittade hon på mig med ett snett leende och jag kom på mig själv. "Ja.. sen vi kom hem från Thailand iallafall..."
 
Jag är ledig torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag. WOOP WOOP! Det känns som att det är sol varje dag dessutom hur nice är inte det? 
 
Imorse var en sån där perfekt morgon med pussar i pannan när man låg i sängen och sen göra sig iordning hyfsat i sin egen takt.
Trafiken är A & O när man vill ha en bra morgon och den här morgonen hade jag riktigt tur. Alla enhörnabor körde i typ 80-90 km/h så det blev inte trafikstockning på enhörnaleden, det blev grönt i varje rödlyse när jag kom fram, och när det TREDJE ljuset i rad blev grönt i min ära så kom jag på mig själv att klappa mig skithårt på låret i takt med musiken och liksom rycka med huvudet som något misslyckat lejonkungen-move. 
 
När jag kommer till jobbet har min kollega som har bästa platsen i hela vårt rum flyttat ut och frågar mig om inte jag ska passa på att ta den? Daaaaaah! Slängde genast dit lite pennor och en nalle och sen började flytten. Nu har jag ett helt stort hörn, mycket större skrivbord och en plats som har har suktat efter bra länge. YES!
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback