Min helg

I fredags gjorde vi (mest kim) iordning en myshörna nere i tvättstugan utanför bastun. Matte hade hjälpt oss med att fixa dusch därnere tidigare på dagen så vi passade på att basta länge och dricka lite öl. Perfekt att sitta därute när man vill ta lite luft. 
Vid åtta fick vi skjuts till kims föräldrar och hälsade på ett tag, sen blev det myskväll med varma mackor och popcorn. 
 
I lördags vaknade jag halv 7 (hur segt som helst men så fort jag druckit minsta lilla vaknar jag jättetidigt) och sen åkte vi och pimplade. Vi fick massor med abborrar och gjorde ett tappert försök att rensa dom senare men vi gav upp. Åt middag hemma hos mamma och sen blev det myskväll igen. 
 
igår tog vi varje minut i sänder. Vilade, vilade och vilade lite till. Sen åkte vi till elgiganten och plantagen och sen käkade jag middag med Ida på Asian Roxy. Var hur länge sen som helst jag träffade henne så det var jättekul! ♥
 
och sen och sen och sen..... här kommer lite bilder :) 
 

Vaknade supertidigt och läste världens bästa bok (sandmannen) och smekte lite på min boobo som låg och sov.Jag tyckte kim pratade liite för mycket i telefon och försökte få hans uppmärksamhet. gick sådär.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback