Vår Thailandsresa

Igår bokade vi alla hotell förutom Bangkok då vi fått höra att tex Koh Samet blir HELT fullt så vi såg framför oss att vi går längs hela stranden och letar efter hotell och hamnar på ett jättefult utan strand och massa kackerlackor eller något haha! Så igår bokade vi och betalade alla nätter på öarna. Tur att vi har sparat fickpengar sen innan haha, för nu blev vi båda nästan panka på våra vanliga konton efter att vi betalade allt igår ! Hotellen ser sjukt fina ut men det är faktiskt ganska billigt ! Iallfall om man skulle jämföra med liknande hotell i Sverige :)
 
Såhär kommer resan att se ut:
 
Landar i Bangkok och åker ner till Koh chang och första hotellet. Där ska vi träffa Rebecka redan dagen efter, och fira min födelsedag tillsammans med Carro och Max. Där stannar vi i 5 nätter. 
 
KC Grande Resort - Koh chang
 
 
Efter 5 dagar åker vi ner längst ner på ön till spetsen där det finns en liten fiskeby och är betydligt lugnare. Men även fina stränder. Där stannar vi bara i 2 nätter. Vi tyckte att hotellet var så himla häftigt och har hört att det är värt att besöka den där lilla byn. finns massa restauranger och små "affärer" på bryggorna.
 
Nirvana Resort - Koh Chang 
 
 
Den 28e januari tar vi båten ner en liten bit till en liten lugn jättefin ö som heter Koh Kood, och där ska vi stanna i 3 nätter. Det ska tydligen vara privat pool vid rummet. Hoppas det stämmer ;)
 
Captain Hook Resort - Koh Kood
 
 
 Efter 3 dagar åker vi upp förbi Koh Chang där vi var först och stannar på Koh Samet i 5 nätter innan vi åker till bangkok några dagar för att sedan åka hem. 
 
Samed Pavilion Resort - Koh Samet
 
 
Bangkok 3 nätter, ej bokat hotell men vet att vi ska bo i Siam iallafall :)
 
 
 


Åååh gaalet härligt det ser ut dåå! Jag vill också åka till Thailand!!!

2013-01-14 | 22:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback