Tisdag den åttonde

Räknar ner dagarna tills vi åker till Thailand... Varje gång jag tänker på det får jag fjärilar i magen. Visst att jag har varit utomlands många gånger men bara en enda gång i Thailand och det var med familjen. Det här blir dessutom min och kims längsta resa (de andra två var på en vecka styck) nu är den 3 veckor! Sen ska vi ÖLUFFA (jag vet, jag kan knappt tro det själv och lever i denial) men vi ska faktiskt åka till 3 olika öar och 4 olika destinationer.  iiih!!
 
Jag och kim köpte ryggsäckar som vi ska ha med oss istället för stora hårda med hjul så vi tyckte 40 liter lät väldigt lagom. Men det är tydligen i MINSTA laget. Får se till att tvätta ordentligt på hotellet. och Handduk kan man ju köpa där. Till shoppingen i Bangkok kan man ju köpa en till väska.
 
Anyways jag har inte bloggat på senaste för att jag inte har haft nån lust. Skriver jag att jag ska till doktorn då går det rykten att jag är med barn. skriver jag att jag INTE är med barn. då går det rykten att jag är med barn. Skriver jag ditt så snackas det om datt... och jag var bara såå trött på skvaller där ett tag. Men men. Det finns inget man kan göra för att undvika det antar jag. "har man en blogg så får man acceptera det" har jag hört... i guess. Får se om jag bloggar flitigt eller ej. Synd att man ska sluta med något man tycker är kul. Däremot har jag blivit lite anit "veta allt om alla" så jag tog bort min facebook igår. Kanske tar tillbaka den idag, kanske aldrig. får se :)
 
ha en fin dag!
 


Vad tråkigt att det ska bli skvaller om allting :/ trodde man la av med sådant för länge sen! Men du är stark och personer som snackar är egentligen bara svaga och har brist på något vettigt att göra, dvs de har inget eget liv, så sånna är det bara att skita i ;)

2013-01-08 | 12:40:47

Emeeelieeee!
jag har en kund till dig , men jag har inte ditt nummer och helt plötsligt finns du inte på facebook :O

Svar: haha jag tog bort min facebook några dagar! men efter thailand kan jag ta kunder :D
Emelie M

2013-01-12 | 15:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback