Uppe innan tuppen idag!

God morgon mina små Unicorns! 
 
 
Sovit gott? Jag vaknar på nätterna och är så hiimla törstig så jag måste hela tiden ha ett stort glas vatten bredvid sängen. 05.20 var vattnet slut så när jag vaknade var jag tvungen att gå ner och fylla på och - vips så kunde jag inte somna om. Eller jag hade väl KUNNAT om jag hade kämpat men vad var det för vits. Kom till jobbet 06.40 och var först av alla på avdelningen. Kom knappt in, så det kan ju vara ett tecken på att jag kommer hit alldeles för sent i vanliga fall.
 
Ikväll ska jag på bio med Annih på Sergel, ska bli så himlans mysigt!!!! Känns som vi inte har träffats på evigheter och nu blir det två gånger på en vecka! Vi ska ju ut ett gäng på berget på fredag så då ses vi igen ♥
 
Vi ska se Ego - en svensk drama/komedi vad jag förstår, men jag gillar sådana filmer. Tycker dom är koseligaa. 
Det är så kul också att min kompis Erika är med i filmen (till och med i trailern). Hon hade jobbat på arlanda och så kom det fram någon och sa att hon ville ha med henne i sin film. Hur kul som helst ju! Innan jag åkte till Thailand hade den inte haft premiär och då visste hon inte om hon var med i en scen eller 6 scener. Ska bli spännande! 
 
Här är trailern:
 
 
 
Min lilla moviestar ♥


Gulle du!!!!!!<3 är dock suuuperfult fixad, dog! Haha

2013-02-27 | 15:43:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback