Underbara måndag!

Jag har börjat försöka se måndagar från ett nytt perspektiv och inte som något ångestladdat. Jag tänker alltid på söndagar "jag viiiiiiiiiiiiiiiill inteeeeeeeeee jobbaaaaaaaa imorgoooooooooon", men sen när jag väl kommer hit så känns det helt okej.
Man sitter här med sin tekopp. Öppnar mailen och gör lite punktlistor i huvudet på vad som ska göras först. Gör lite små anteckningar i kalendern om veckans planer. Man börjar liksom om på en ny vecka. Har man varken städat eller rört sig en centimeter på hela förra veckan så ger måndagen en ny chans liksom! Känner ni också det? 
Jag har bestämt att städa lite lätt idag (eftersom det inte blev av igår), träna imorgon, gå på bio på onsdag med Annih, träffa lisa på torsdag (eller tisdag då tränar jag zumba på torsdag med kims mamma) sen på fredag ska vi ju ha lite utgång allihopa eftersom vi fyllt år men inte hunnit ses! Känns som det kommer bli en snabb och rolig vecka! 
 
Imorgon kommer lönen också. Kunde inte kommit mer lägligt. Eller jo den kunde kommit igår när jag skulle köpa träningsskor så jag slapp låna av mamma men äsch! Påtal om dom. 799 kr på Intersport, nedsatta från 1100 kr, rena fyndet! Vi invigde dom igår och dom var såååååå sköna! Cicci sa att man ska köpa för stora skor för annars kan man få nageltrång och diverse andra tå-åkommor så jag köpte ett par perfekta 38or! 
Självklart köpte jag och kim samma! ;) fast i herr/dam modell. 
 
 
Dom heter Nike Air Icarus+
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback