Torsdag

Igår var jag på föreläsning och när jag går ut därifrån, nånstans i stockholm ringer jag kim och han säger något om att han ser mig. och där sitter han- min fina älskling i en soffa ungefär 3 meter ifrån mig och ler. Kunde inte börjat bättre för myskvällen! 
Vi åkte till heron city och åt lite, strosade runt i affärer och sa att vi köper ditt å datt "sen". Bion började tjugo i sex och shit vad bra den var! Django heter den och den var 2.45 timmar lång. Riktigt bra film faktiskt. Både rolig, hemsk, sorlig och glad. 
 
Jag ringde Sara imorse också och frågade om sko-inlägg och sånt (haha) och då sa hon att hon springer 3 gånger i veckan och att vi kan springa tillsammans! Hon ska tydligen satsa på trosa loppet....so..... here i come? Jag sa att jag först ska springa en enda gång innan jag lovar en massa och när jag har sprungit i två veckor och inte har gett upp ska jag köpa ett par riktiga springskor som kostar typ 800 spänn eller nåt (mina bagheera kostade 299 kr på jober max)
 
Emelie Mangs - Löperskan. Låter som ett skämt men det kanske kommer klinga fint i framtiden, vem vet. 
 
Imorgon tänkte jag försöka få jobba hemma. Ska göra en miljon (130) intyg, en miljon (130) namnskyltar, skapa 1000 fakturor (15) och massa annat tråkigt terapiarbete som inte kräver en enda hjärncell. Det blir då lätt att det alla andra pratar om är så himla intressant och dom här stackars arbetsuppgifterna blir lagda på hög. Därför behöver jag lugn och ro! Ska fråga min chef senare. Tror jag skickar ett mail det känns modernt. *håller tummarna* Vem röstar för att gå upp, klä på sig, åka till tåget och frysa häcken av sig och sen sitta i en kontorsstol med hörlurar en hel dag, ELLER ta täcket ner till soffan, göra te och jobba i soluppgången från soffan. DAAH. 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback