Lilla bebisen

I somras köpte jag och kim en gemensam kattunge vid namn skrållan som ni säkert sett så många bilder på så att ni spyr. För mig kommer hon alltid vara en liten bebiskattunge som är lika skör som ett litet löv och brukar gunga henne och upprepa "li-lla beebisen, li-lla beebisen, li-lla beebisen" haha! 
 
När jag och Emma flyttade in i huset fick hon börja vara ute. Hennes p-piller var slut och vi kunde inte bestämma oss om vi skulle köpa nya eller låta henne få bli mamma en gång i sitt liv. Grannarnas JÄVLA okastrerade hankatter började stå som en kör utanför huset dag som natt och pissade överallt utanför. En gång var det piss över hela altanen med små hårtussar lite överallt. 
 
Vips en dag började emma bli tjockis (what a chocker..). Wiiiie tänkte jag, var roligt! Veckorna gick och sen tappade hon hår på svansen. Blir katter kala när dom blir gravida? Nåt är lurt. Slutade med att hennes första penetration blev inflammation i livmodern och fick akutkastreras. Så blev det med dom kisseungarna. 
 
Nu har en katt kommit tillbaka och börjat RÅÅjama utanför fönstret kvällar och nätter. Så jävla irriterande. Det måste bara betyda att Skrållan är könsmogen. Ånej, vårt lilla flickebarn. Nu ska man fort få tag i p-piller. Blir hon med barn så kan hon dö för att hon inte har blivit ett år ännu. Häromdagen smet hon ut och kom inte tillbaka på TVÅ dagar! hon som brukar vilja komma in efter bara någon timme. Var skitorolig och samtidigt jätte arg på den grannen som äger katten som tagit med henne på sattyg. 
 
När hon kom hem igår var hon jättekonstig. Typ som att hon verkligen kände sig pömsig och nyknullad. Trakasserade inte ens Emma. Dom är nog bukisar nu. Ska ringa veterinären på en gång. 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback