Mitt jobb

Igår var jag på Allmänläkardagen och jobbade. När vi har större grejer måste vi vara där under dagen. Allmänläkardagen är våra topp 3 största om året. vi har patientsäkerhetsdagen med 1600 personer, Kloka Listan Forum med 400 personer och sen har jag allmänläkardagen och ST- Forum för 200 personer. Sen har vi MASSOR med mindre fortbildningar som kräver lite mindre jobb. 
 
Det är många som undrar vad jag jobbar med så därför tänkte jag berätta det för alla nu.
 
Jag anordnar alltså fortbildningar (utbildningar) för olika läkare och sjuksköterskor i sthlms läns landsting. 
Har fortbildningar i bland annat centrala stockholm, danderyds sjukhus, nordvästra, nordöstra, södertälje sjukhus som är återkommande. Dom kräver bara att man lägger upp tillfället på nätet, tar emot anmälningar, betalar fakturor, skickar deltagarlistor och lite smått å gott sen sköter dom sig själva. 
 
Går ni in på www.janusinfo.se/fortbildning så kan ni se alla vi har lagt upp än så länge som är inbokade resten av året/början på nästa år.
 
Det finns 21 st expertråd i stockholm som vi har uppdelat bland oss admins. jag har bland andra hudsjukdomar, hjärta-kärl osv. Då hör dom av sig till mig med text till program och antal och hur upplägget ska vara (tex inleda med lättare mat). Då kollar jag runt och bokar en lämplig lokal inkl ibland grupprum, bokar snittar, buffe eller wraps tex, gör programmet i indesign och skickar för korrigering/ok, lägger upp på nätet, bestämmer hur lokalen ska vara möblerad, vilka tider det är mat/fika osv, gör affisher, ibland namnskyltar, utvärderingar, fakturor osv osv. listan kan göras lång. Alltså allt som har med konferensplanering att göra. Ibland har vi internat då ska rum bokas över natten, föreläsare som reser ska ha resor, arvoden .. ja nu får jag stanna där.
 
På dom större krävs det planering i ca 6 månader/1 år i förväg då ska vi ibland ha podieblomma, tackbuketter osv osv. 
 
Det är en del pyssel med alla olika utbildningar. Nu har jag säkert glömt saker, känns som man gör allt på rutin nuförtiden men det är roligt när det är mycket att göra! På somrarna har vi ingenting och på vintern massor. Vissa dagar är det mer, andra dagar är det mindre. Det beror helt på vilka datum dom ligger.
 
Sen har vi en bok med rekommenderade läkemedel som heter Kloka Listan som skickas ut varje år. Dom skickar vi till vårdcentraler, apotek, privatpersoner som beställer och delar ut personligen på alla sjukhus (joobbiigt!!) + en tidsskrift som heter Evidens som vi skickar ut ca 6 gånger per år som jag hanterar adresserna till och skickar för utskick till varje nummer. (adresser alltså, inte posthantering)
 
(sista bilden är från igår) Bakgrundsbilden med "välkommen bilden" har jag gjort tex. Vi bestämmer hur många mikrofoner det ska finnas, hur scenen ska vara möblerad osv.
 
Nu har ni ett HUM :D 


Hej. Såg att du svarat på min kommentar på Isabelles blogg och det vore jättesnällt om du kunde maila mig så att jag vet vart jag kan skriva mina frågor. Känns bättre än att ta det över kommentarerna här. Tack så mycket för att du svarade på min kommentar! :D

2012-11-15 | 21:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback