Marginaler

Tänk att man aldrig lär sig. trots att man ska lämna fikabröd till ett möte prick 8.30 (jag har ibland ett väldigt meningsfullt jobb) så tar man inte ett tidigare tåg. Men ACK idag gjorde jag det! Skulle varit framme 8.10 för att i god tid hinna köpa frukost, hämta mackorna och lämna dom i konferenslokalen. för att hålla sig till sanningen är väl kanske 20 minuter inte "god tid" men i min värld är det de. 
 
Efter x antal stoppsignaler och tågköer springer jag från perrongen mot konditoriet 08.25, och genom spärrarna där jag möter en tjej som var minst lika stressad och suckade riktigt högt när jag kom susandes. Självklart tvärnitade jag inte utan log brett och sprang vidare. Väl framme på jobbet kl 8.31 hittar jag inte passerkortet i väskan och knackar på dörren där två tanter sitter innanför glasrutan och anmärkningsvärt INTE jobbar för, SÅ kul är inte vårt jobb. De hör såklart ingenting. Försöker ringa Catherine och Ann-sofie men jag har ingen mottagning och när jag hör "tuuut-tuuut" tutet i telefonen så frustar jag ännu högre än tjejen i tågspärren och DET hörde dom och släppte in mig. 
 
Väl på jobbet, nerbäddad i stolen med en filt, en kopp te och en mailinkorg kunde jag varva ner och nu ser det ut som att det blir en bra dag! 
 
'Marginaler' borde bli min nya livsfilosofi att leva efter.
 
 
Kom på nu att jag skulle kunna börja läsa finska idag också. Nån som pratar finska och vill hålla lektion?
Blir nog fantastiskt!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback