Hej på er!

Såg att jag skrivit den rubriken några gånger :P Men hur ska man annars börja? Orkar inte ens fundera över det, just därför jag bara skrev "hej på er". 
 
helgen har varit mysig mysig mysig. Gjorde naglar på kims mamma och kims syster i fredags då dom skulle åka till Gran Can i lördags. 
 
I lördags snöade det och blåste utav helvete så jag och kim hade bara myskväll. Höll mig låååååångt inne hela dagen. 
 
I söndags tvättade vi och målade massor hemma. Känns bra! Fan vad fint det börjar bli alltså! Jag har ju tagit massa kort på köket så jag ska visa er processen sen. Tänkte göra ett "hus" fotoalbum hemma också så man kan se alla framsteg svart på vitt. annars blir det lätt att man glömmer hur kackigt det har varit. Plus att man kan titta i det ibland och klappa varann på axeln när man tycker att man aldrig gör nåt hemma! 
 
Snart ska jag till SÖS och ta lite blodprover och sen efter jobbet simma med Annih. Längtar!!! Sen ska vi fika hos kurre och mamma för Kurre fyller år idag. Full rulle! 
 Spännande att få se hur det ser ut nu! :))

Svar: ja jag ska lägga upp innan nyår iallfall! vi hoppas bli klara till jul men det känns lite tveksamt. kaklet gick sönder när köksbänkarna las dit så vi måste byta det men då får vi ett finare :D
Emelie M

2012-12-17 | 10:30:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback