Dags att söka jobb!

Nu ska jag precis söka mitt eget jobb :P

För nu ska jag bli fast anställd och få högre lön sådeså! Nån som vill söka? ;)

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen i Stockholms Läns Landsting ansvarar för att länets invånare erbjuds en god hälso- och sjukvård. Hälso- och sjukvården står inför stora utmaningar med fokus på bland annat stärkt valfrihet för patienterna och ökad mångfald bland vårdleverantörerna. Utifrån befolkningens behov beslutar förvaltningen om hälso- och sjukvårdsuppdrag, sluter avtal med vårdleverantörerna och följer upp vårdens kvalitet och resultat. Förvaltningen har en budget på drygt 45 miljarder kronor.

Avdelningen Stöd för Evidensbaserad medicin är en av förvaltningens avdelningar och består av två enheter. En av dessa är enheten Medicinsk fortbildning med uppdrag att bl.a. administrativt stödja läkemedelsarbetet i länet genom stöd till Stockholms läns läkemedelskommitté. Enheten kommunicerar med vårdgivarna via 900 årliga fortbildningsaktiviteter som exempelvis Kloka Listan forum, AT-läkardagar, seminarier, work-shops och lokala fortbildningar för läkare och sjuksköterskor på arbetsplatser. Vi tar fram broschyrer, producerar en tidning samt ansvarar för webbplatsen Janusinfo.
På enheten arbetar 22 personer, bland andra apotekare, läkare, sjuksköterskor, medicinjournalister, grafiska formgivare och ekonomer.


Arbetsuppgifter:
dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
• ge administrativt stöd för att genomföra enhetens uppdrag
• layouta inbjudningar och program, administrera fortbildningsaktiviteter, sammanställa utvärderingar, föra statistik
• handlägga fakturor och beslut
• sekreterarfunktion
Anställningsform:
Tillsvidareanställning
Kvalifikationer:
Du har gymnasiekompetens, gärna från omvårdnadslinjen. Du har erfarenhet av administrativt arbete och är van att arbeta i Officepaketet. Du har kunskap i layout och behärskar Indesign. Arbetet innebär många kontakter både internt och externt, vilket ställer krav på att du har god förmåga att kommunicera och samarbeta. Du är en engagerad, strukturerad och serviceinriktad person.
Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation och/eller offentlig verksamhet.

 
Fackliga företrädare:
SACO Johan Tallroth
tel:08-123 13 468
Vårdförbundet Jan-Olov Wiklund
tel:08-123 13 465
Vision Heléne Söderholm
tel:08-737 40 54
Övrig information
Hälso- och sjukvårdsförvaltningen eftersträvar mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Sista ansökningsdatum: 2011-11-11 refnr HSNF-11-20083

Ansök direkt här, klicka på "Ansök" knappenSLITEN TJEJ

Den här helgen har varit jävliiigt intensiv... första gången i mitt liv jag har ångest efter helgen tror jag.

Massa pengar har gått åt. fick en chock när jag betalade räkningar igår.. bara krökat och sovit hela helgen, kom hem sex(sju sommartid) i söndags morse från en efterfest. mamma ringde och väckte mig kvart över två, sov hela dagen, ja ni fattar..... segt. Har varit jäkligt kul dock! Firade Lisas födelsedag och var på halloweenfest på 550 fredags, släktmiddag och utgång med kusiner + syster i lördags, sov hela dagen igår.

Idag ska jag tränaaaa... känns så jävla bra, det behövs verkligen efter helgens alkoholintag. imorgon ska jag och rebecka på Rihanna!!! skitkul!! sen träna ons tor fre, lördag halloweenfest och söndag vilodag as usual.

pusshej!


Haha fiffigtFiffig katt fiffig idé!


Börjar om.

Tog bort 2 inlägg. Ett jag skrev igårkväll och ett jag skrev nyss. kunde inte komma på om jag ville att ni skulle veta allt eller inte. vet inte hur många som hann läsa heller. men Var extreeeemt upprörd igår men idag verkar det vara löst om jag väljer att tro på killen. Ska man vara så naiv att man tror på den som är anklagad? Haha.

Det blir bara kaka på kaka för mig varenda dag. Mådde redan skitdåligt över allt med Jonas sen kommer:
 "en person sa att du träffat den samtidigt som mig" Sen kommer en annan och säger "den här tjejen träffade honom när ni träffades" Sen visar det sig att det är personen (tjejen) ifråga som ljugit ihop allt till höger och vänster och försökt vända alla emot varann och såra killen jag träffat förut genom att ljuga. men varför hon skulle ljuga för att såra mig fattar jag inte för hon känner inte ens mig? ... fattar ingenting.. enligt henne låg dom under hela året vi träffades.

Jag och han träffas inte längre men klart det är jobbigt när man redan är sårbar att först bli anklagad för massa saker och sen få höra att killen man träffade i ett år hade två tjejer? då kommer rätt mycket tankar upp i mitt huvud. Jävligt mycket drama. Nu har jag iallalfall sagt åt alla 3 att jag inte orkar prata om detta mer . Vill bara dra ifrån det här jävla äckliga landet.

Förstår inte hur man kan sprida massa skit utan att tro att det kommer fram? Får man höra sånt konfronterar man personen det första man gör. Vem tror hon att hon jävlas med?? Nu har jag gått till botten med det och hon verkar vara en psykopat.

Ikväll blir det iallfall halloweenfest med mina tjejer. det ska bli skönt. och förhoppningsvis kul. var ju en bitterfitta förra helgen. Alla: heej emelie, är det bra? *kram*. jag: nej. *kram* hejdå. typ. Ska försöka ha roligare idag och hoppas att jag känner mig snygg i min outfit :)

ha en bra fredag alla ärliga, omtänksamma människor <3


Håller ni inte med? :p

Brukar ni tänka när ni köper en gurka att alla stirrar och tänker "värst vad länge hon väljer, undrar va hon ska ha den till"? Haahah det gör jag alltid! Måste ta en ganska snabbt för annars ser det ut som jag är alldeles för kräsen för ska det blandas i magen spelar väl inte form och tjocklek nån roll?:p

Sen när man äter en banan :p jag skulle aldrig falla mig in och äta en banan på tåget eller helst inte i fikarummet på jobbet heller. Man har ju sett när tjejer försöker va sexiga och suger av en banan typ och då tittar alla och tänker "sådär ser hon ut när hon suger kuk" hahhaha har jag inte rätt? Har ni aldrig tänkt tanken eller? Haha :D


Tog en långlunch
Åkte tunnelbanan in till stan från söder för att gå på Buttericks och köpa Fangs tills imorgon =) Stannade till på Ur och Penn och köpte 2 par snygga örhängen. Visar allt sen.

Blev en barnmeny på burger king påvägen tillbaka då jag spenderat alldeles för lång tid borta, så jag får käka lite kvarg innan gympasset sen, annars kommer jag svimma ;)

Nu ska outfiten vara komplett tror jag.

Såhär ser planen och rekvesitan ut:

- Svarta stövlar eller klackar

- Svarta stayups

- Svart sexig vampyrklänning med hög krage

- Röda Linser

- Rött läppstift ( + blod i mungipan), svart smink runt ögonen och ev ljus hy.

- Fila mina långa naglar spetsiga och lacka röda

- Stoor volym i håret med lockar i topparna

- färga håret rödlila

Yeyeyeyeye!Lisa Ekdahl har skrivit en låt om mig som jag kan relatera till :)


Säljer min soluppgångslampa

Soluppgångslampa


Såhär kan det tänkas stå :

Om du har svårt att komma upp när det är mörkt eller blir vinter deprimerad är detta något för dig.

Dessa lampor har varit jätte populära i flera år. Man får en känsla av att vakna till en soluppgång och vaknar piggare och gladare(eftersom hjärnan succesivt redan förberett sig på att vakna den tiden "soluppgången" pågått)

Du bestämmer när du vill vakna och hur lång soluppgången ska vara så sköter klockan resten. Sätt till exempel väckning 07.30 och en halvtimme soluppgång, så kommer gryningssimulatorn börja lysa svagt 06.45 och sedan successivt öka i styrka till 07.00 då den lyser maximalt. Vill du vara på den säkra sidan kan du även ställa in ett ljudalarm.

Du kan ställa in soluppgången mellan 15 och 90 minuter, det är den tid det tar från det att lampan börjar lysa svagt till det att ljuset nått full styrka. Sunrise System 100 har också ljudalarm - går att stänga av - för att du ska kunna vara säker på att vakna.

Gryningssimulatorn har också en solnedgångsfunktion där ljuset gradvis minskar för att simulera en solnedgång.

Fakta
Lampa (60W) ingår
Svenska menyer
12- eller 24-timmars visning av tiden
Snooze-funktion
Storlek: Ca 27 cm (höjd) x 14 cm (bredd) x 13 cm (djup)
Vikt: 1,1 kg
Frivilligt ljudalarm
Dimljus
Går att ställa in både tid och datum

Maila för mer info. Nypris 1400 kr.
Hämtas i Södertälje eller kan mötas upp i Stockholm city. Ska paketet skickas tillkommer frakt på 60 kr

Bryter mitt löfte

Jag skrev nån gång häromdagen att jag skulle sluta skriva deprimerande inlägg. jag trodde inte att jag skulle må dåligt mer över det här, men jag måste få skriva av mig lite.

Jonas hade frågat några gånger om han fick komma och sova igår. Det skulle bli första gången vi sov tillsammans sen allt hände. vi har träffats snabbt 2-3 gånger sen dess, men aldrig sovit tillsammans. Jag visste att det inte var bra för mig att träffa honom igår. men det finns mycket man gör när man tycker om någon. Jag ville ju egentligen inget hellre än att vara med honom. Det här är inte mitt beslut det är hans.

Så självklart sa jag att han fick komma. Han hade sagt massa gånger tidigare att han ska ha kommit eller ringt men aldrig gjort det så det här var sensationellt. kunde knappt bärga mig från att få ligga breve honom i sängen igen och pussa på honom och krama honom.

Köpte fina doft blockljus, sexiga svarta underkläder, städade, bäddade i soffan, duschade, tände ljus överallt, gjorde mysigt. Tiden gick. jag skickade ett mess. tiden gick, jag ringde - utan resultat. kunde inte känna mig mer blåst och patetisk.

Hahahahahhahaha, eller hur?

han sa alltid på sin grova brytning på finska att han bedriver verksamhet med mig. det var så han kallade det. jag tyckte det lät så gulligt och älskar hans brytning. Men nu har vi "bedrivit verksamhet" färdigt. för jag har gett upp.
Börjar bli immun mot all skit jag måste ta. Blir knappt ledsen längre. bara arg och helt tom. blir arg på mig själv att jag är så jävla blåögd och naiv.
ska man behöva bli immun? Säger man att man bryr sig om nån så beter man sig inte såhär även om man har mycket eller mår dåligt. det finns andra sätt att hantera det på.

att be mig dra åt helvete är tamigfan ett bättre sätt. då slipper jag iallfall hoppas. det här är bara plågeri. Kommer sakna allt med honom. både hans bra och hans dåliga sidor.

Nu tänkte jag börja må bra.

Tack och Hej!


everything's gonna be alright

Everything's gonna be alright


Polaroid 300

Jag har hittat en ny sak som jag vill ha! Ovanligt va? Det är en polaroid kamera så man får ut korten på en gång. Jag har länge sagt att jag ska göra fina fotoalbum och ha mig men det är så jobbigt att beställa jämt. Har man en sån här kan man få ut korten på en gång och kan göra fina album? Hur bra?? :D

Polaroid 300 kamera

http://www.coolstuff.se/Polaroid-300


Ny Energidricka


Såg en ny energidricka i affären imorse. Eller ny och ny vet jag inte men jag har inte sett den förut. Har druckit typ 4-5 olika men provade den här imorse. Så ett tips till er som är lika galen i energidryck som jag. Den var INTE god. Eller den smakade väl helt ok men saknade min red bull när jag smakade den här. grymt besviken. och den kostar lika mycket som en red bull.

Fanns en annan också, men den får jag prova imorgon he-he-he-he-he-he--he--he
Det bästa jag har♥♥♥


Onsdag! = snart helg!

Snart är det helg igen! Wuhuuuu! Det kommer att bli en hektisk helg .

Idag ska jag efter jobbet kolla på lägenheten, sen hämta ut min halloweenoutfit och försöka hinna köpa presentis till lisa som faktiskt fyller år idag!!

Imorgon ska jag träna med Annih efter jobbet och sen åka hem till Lisa och fika och fira hennes födelsedag.

På fredag är det halloweenfest men även lisas födelsedagsfirande. Jag ska som ni redan vet vara vampyr ;) jag lär ju inte vara den enda haha! På lördag är det släktmiddag på barollo klockan 18 sen förfest hos mig för mig, syrran och kusinerna varav några kommer från Norrland och ska få delta i södertäljes uteliv haha! Blir nog berget för oss för dom vill nog inte gå ut på The strip :P Dom får åldersnoja säger dom.

På söndag ska jag ut till mamma och hjälpa henne med flytten samt fira hennes födelsedag också :) Mamma är nog den enda jag vet i den åldern som fortfarande skriver önskelistor haha :D 43 år blir hon gamlingen, men beter sig som 18 ;)

Blir en fullspäckad helg med mycket roligt att tänka på, det är bra!! Jag ska också försöka koppla bort känslor som alla killar verkar kunna. undrar om det finns en speciell affär killarna köper den knappen? Är det som en dosa typ? jaja.. jag får forska vidare i det.

Känns mycket bättre på jobbet också. Hade väldigt mycket jobbiga saker att göra ta itu med och tyckte inte alls om att gå hit. Nu känns jobbet roligare och jag har fått fler arbetsuppgifter. En person har gått i pension så hon var här och lärde mig hur man för in statistik. Inte världens roligaste men alltid ett plus i kanten att ha mer arbetsuppgifter!Födelsedagsbarnen :)

haha jag minns dethär från the hillsDet stämmer ju :P

brandos.se - höst

Skor - Wildflower: 14060637 | ParbildSkor - Esprit: Uma | Yttersidan av skon


Skopunkten - höst


Köp 2 och få 50 % på det billigaste paret. köp 3 och få det billigaste paret gratis... yada yada yada


Pain is temporary, glory is forever

Är så glad att jag och Annih har kommit igång ordentligt med träningen! Nu börjar det kännas kul och lättsamt att gå dit och såhär positiv har jag aldrig varit till att gå till gymet :P man mår så himla bra efteråt också så det är helt sjukt!

Har inte märkt någon skillnad på vågen då jag har börjat styrketräna också men har även börjat springa och boxas och då får man träningsvärk på ställen man inte trodde fanns haha! Har dock börjat märka skillnad i spegeln att jag börjar bli fastare. bara att fortsätta i samma spår så kanske jag har drömkroppen snart!


Ännu en ny dag

Kom till jobbet aningen för sent, nu är klockan halv tio och jag har precis läst mailen och jobbat liiiite. Har mest druckit varm oboy (då värmen var avstängd på tåget höll jag på att frysa ihjäl), käkat en banan, snytit mig en del, minglat lite, uppdaterat mig vad som har hänt i kollegornas liv sen igårkväll.. ja lite sånt, allmänt aktiv på den sociala fronten helt enkelt.

Igår bestämde jag mig för att inte gå och deppa sönder över Jonas längre. Han vill inte bry sig om nån/mig och bara tänka på sig själv. Har försökt att förklara för honom att det inte kommer att bli en börda att träffa mig, att han kan göra allt han vill men det funkar inte. så jag får lov att kasta in handduken och gå vidare. så är det bara.

Låg och funderade på det igår när jag skulle sova. Allt handlar om inställning och tänk. det är ju mina tankar som styr om jag ska vara glad eller ledsen. Problemet med mig är bara att när jag är ledsen lyssnar jag bara på hemska skriklåtar, vill vara ifred och tycker allmänt att mitt liv är pyton.

Men ska försöka att inte skriva depp inlägg här mer och bara gå vidare med mitt liv som han tjatar om att jag ska göra. men jag kunde inte göra annat än att hålla fast, för att visa för honom att jag verkligen tycker om honom, men det hjälpte inte ett dugg. Trodde jag kunde få honom att tänka om, trodde vi hade något, men det var nog ganska ensidigt.

Jaja nog om det =)

Idag ska jag simträna med Johan och Rebecka det ska bli skönt! var så länge sen jag simtränade!

Imorgon ska jag på en lägenhetsvisning, wuhu! i bårstabergen vid ica orren finns en lägenhet 18 kvm mer än den jag har men kostar lika mkt som min nu. Då kommer jag kunna göra naglar ordentligt :D

Fick ett sms igår att en kompis ska gifta sig nästa år och ville boka upp mig på att göra naglar på henne, hennes 2 systrar, mamma, svägerska och allt var det var haha, sjukt kul!!

Nähe nu måste jag jobba vidare, smell you later!

Drar och köttar på gymet

är på så sjukt dåligt humör och är SKITledsen. kanske bloggar senare, men jag planerar att bli jävligt full ikväll. kylen ska länsas.

Ha en trevlig helg, puss


Börjar spåna på helgen

Som ni redan vet så har jag svårigheter att ta helg om jag inte har den utstakad på vad jag ska göra. Iallfall kvällarna kan jag få riktig ångest om jag inte har något att göra.
Nu har jag ju ingen kille att gosa ner mig med längre så jag får klara det här på egen hand.. om ni förstår vad jag menar? ;) näråå..

Ska iallfall träna idag efter jobbet med Annih. Ska försöka oss på boxningen men vi gnällde lite sist för det känns som att mitt lillfinger typ är stukat och nu har jag långa naglar, annih hade långa naglar och började typ blöda haha. Tuffa tjejer.. ;)

Ikväll tänkte jag träffa lisa ett tag, snacka lite skit och planera hennes halloweenoutfit! Hon frågade mig igår om vi kunde träffas och planera den haha !

Jag hade tänkt vara vampyr eftersom jag är helt såld på vampire diaries just nu. Så jag ska ha en sexig klänning, röda linser, stort volymhår med lockar i topparna, sotade ögon och rött läppstift, fixa naglarna, ha stayups och klackar, och stifttänder så jag ser ut som en riktig vampyr och ingen fejkvampyr ;) haha
Kommer nog bli smexy. har alla kommit på vad dom ska va? Halloween är min absoluta favorithögtid :D

Nästa fredag är det ju årliga halloweenfesten på 550 med start kl 21 för inbjudna sen fortsätter det där nere =)
Kanske klär ut mig på lördagen efter släktmiddagen också vi får se ;) det är bara halloween en gång om året kom ihåg det!

Imorgon ska jag träna på dagen och sen på kvällen tänker jag bannemig gå ut och dansa. är pank men dricker nån kosken nån lämnat hos mig för några veckor sen och har ingen aning om vems det är. sen tänker jag gå ut och dansa och träffa folk och må bättre för stunden.

Lina ska följa med som stöd haha och jag hoppas Annih fixar hundvakt och kan komma också!!

På söndag ska jag hjälpa mamma med packning och flytt typ, tror jag, har inte satt mig in så mycket i dom arbetsuppgifterna :P

söndag kväll blir mys som vanligt! With or without kille

VECKANS LÅT! såå skön!


Chuck and Blair. Blair and Chuck.


- Your world would be easier if I didn't come back.


- That's true. But it wouldn't be my world without you in it.KNULLA MIG

kanske inte bildligt talat...

Tumblr_lrf5dtm5oa1qdm1h0o1_500_large


Livets stora frågor

Igår när jag skulle duscha slog en tanke mig. "Vad är livskvalitet"? sen tänkte jag: omg i dont even wanna go there! När jag väl ställer mig själv en fråga så leder det till tusen andra frågor och diskussionen med mig själv eller andra kan bli evig. Tänk er ett (läs sju) glas vin och öppna frågan typ, vad är meningen med livet? haha.

Försökte stoppa mina tankar igår men min hjärna ville fortsätta tänka på vad livskvalitet är för mig.

Är det lika svårt för er eller kan ni rakt av berätta vad livskvalitet för er är??Håller ni inte med om att det här är livskvalitet? grilla korv på en halvsläckt engångsgrill med en plastkniv. Ingen ketchup eller senap. DET kallar jag livsKVALITET ;D

Fucked up


we're all fucked up so, whatcha wanna do?
with fucked up me, and fucked up you


you wanna fuck me like an animal
you LIKE to burn me on the inside


you like to think i'm a perfect drug
just know that nothing you do will bring you closer to me


Tränat röven av mig och gjort naglar

Igår var jag och Annih på gymet igen. Vi har två dagar irad tagit ur våra frustrationer på boxningssäckarna som hänger där och igår kändes det verkligen på benet och på knogarna. Annih började typ blöda och mitt lillfinger är nästan av känns det som haha! får nog vila lite med boxningen några dagar.

Jag åkte hem och käkade två mackor med kaviar i ren protest. Jonas hatar ju kaviar så jag har inte ätit det på länge :P sen gjorde jag naglar på mig själv och kollade på tv samtidigt så det tog typ 2,5 timmar.. sen är det rätt segt att fila på hägra handen. kändes mycket bättre efteråt för man känner sig så fräsch när man har fina naglar.

Var klar runt halv 11, då ställde jag mig och lagade spaghetti och köttbullar, gjorde matlådor, käkade och gick och la mig ensam- igen :( Jonas har fortfarande inte hört av sig. Har en känsla av att vi inte kommer höras mer om det ska vara såhär. Han har fortfarande min nyckel och han har kläder hos mig. La hans tandborste i skåpet för jag klarade inte av att se den och förmådde mig inte att slänga den..

Saknar honom så jävla mycket så det gör alldeles ont i mig. vill bara vakna ur den här mardrömmen och inse att allt bara var en dröm och att han ligger breve och pussar på mig.... :'(

Idag ska jag vila från gymet och träffa Rebecka. Vi ska drömma oss bort till Los Angeles och se the hills, bädda ner oss i soffan och äta popcorn. ♥Blev dålig bild.. min kamera suger på telefonen. men men där har ni dom.image description


Halloweendräkt säljes

Varje år köper jag en ny halloweendräkt och säljer den jag hade året innan. Iår säljer jag förra årets Baywatchdräkt

Nypris 499 kr, nu 300 kr använd en helg förra året. avhämtning i södertälje eller kan mötas upp i sthlm city. Ska paket skickas på posten tillkommer 50 kr extra

Ingår:

- Baddräkt/body
- bolero
- flytdyna 


"Baywatch Kvinnlig Livräddare Maskeraddräkt inkluderar en kort röd body med en kantad gul urringning och "Baywatch LIFEGUARD" tryckt på vänster höft.


Dessutom ingår en matchande röd/gul zip-up jacka med "Baywatch LIFEGUARD" tryckt på vänster sida och en röd uppblåsbar flytkudde med Baywatchlogotypen på framsidan

Detta är en officiellt licensierad Baywatch™ produkt."

-->Klicka för att komma till hemsidan<--

Köpt på partykungen.se år 2010


När man är ledsen

Saker jag typ... vill göra när jag är ledsen/sur:

- Träna stenhårt, svettas som fan, vara helt slut.
- Lyssna på massa skrikmusik hur högt som helst och bara allmänt fucka ur i hjärnan
- Festa, fistpumpa järnet, prata med massa främlingar, bli asfull, dricka morgan
- kedjeröka
- åka utomlands... eller iallfall på roadtrip
- Bli RÅknullad.

Saker jag mår bra av att göra när jag är ledsen:

- Träffa vänner och prata om allt
- äta massa gottissaker
- ligga under duntäcket i soffan med tända ljus
- porrsurfa
- läsa busmejl.se (askul)
- läsa egoinas blogg (askul)
- åka hem till mamma
- kramas

Hmm nu kommer jag inte på mer.
Tumblr_lr9pqmaldb1qmii9ao1_250_largeTumblr_ltanfsuqxa1qj3sk7o1_500_large


Halloween

VampiraNAUGHTY NUPTIALS BRIDEMiss Iblis DevilSVART & VITT SMINKNÄTSTRUMPATEATERBLODCrazylinser Red DevilStifttänder De LuxeKan ni gissa vad jag ska va??


Söta underkläder/babydolls

BABYDOLLBABYDOLL

http://butiken.extremez.se/


Carry me away from here

Fan jag mår så jäkla pissigt.. Varför ska jag hamna i såna här situationer gång på gång?
Jag tyckte att jag var jävligt försiktig den här gången och bad honom vara ärlig, jag körde med öppna kort, berättade saker.
men det hjälper tydligen inte. Från en dag till en annan kan allt vara förändrat. Fattar inte vad jag gör för fel.

Jonas var perfekt för mig, och ska jag vara ärlig så tror jag att jag är en perfekt tjej för honom också.
Men av nån anledning träffar jag aldrig killar som vill ha förhållande när jag vill ha det. Jag har så jävla svårt att börja gilla någon, brukar aldrig gilla killar tillbaka. men nu blev strike number 2.

Jonas har samma sjuka humor som jag, är snäll, smart, mogen, vågar vara sig själv, skiitsnygg, mystisk, charmig.. ja allt. Det är inte många killar som kan få mig generad och blyg. Han hade sina bekymmer, men jag har även mina. Dom blev aldrig uppmärksammade men jag hade hoppats att vi skulle klara allt det här tilllsammans. att vi skulle klara allt bara vi hade varandra. för att vi..jag mår så bra när vi är med varandra. att den extra mödan skulle vara värt det.

Tycker det är så jävla tråkigt att det blev såhär. har knappt fattat det själv. jag hoppas verkligen att det ordnar sig men det ser jävligt mörkt ut. Är inte killen ute efter något seriöst så kan jag ju inte göra något.. Kommer verkligen inte orka med det här dejtandet, osäkerheten, "spelen", osv i över ett år som det blev sist jag började tycka om någon.

Jag klarar inte det.

Jag kommer inte klara av att gå igenom det här en gång till, för då kommer jag totalt att vara känslokall mot alla framtidens stackars killar. Jag får köra mitt eget race nu. "Fuck the gyus and rip their heads off" så att säga. orkar inte med den här skiten längre.. är så trött på att må såhär

Vill bara spola tillbaka tiden eller åtminstone vakna upp ur den här mardrömmen, då allt var bra.
Jag såg verkligen mig själv tillsammans med honom

DUM BRUD.

Tumblr_lt44rzbpql1r3drrso1_500_large314476_2497785253353_1514523524_32768082_176651278_n_large


Visste du att..

Förut när folk frågade vad jag gillade för musik sa jag alltid "allt förutom såkallad BRÖÖL musik", och refererade alltid till Dead By April som det kassaste bandet med mycket BRÖÖÖL.

Det roliga är att nu lyssnar jag varje dag på dom och älskar deras musik. Tycker den är djup och kan till och med få rysningar (på ett positivt sätt) när dom brölar och har sig. Tror bara inte att jag lyssnade ordentligt förut.

Tycker bara det är lustigt att det band som stog högst på min hatlista förut nu står bland de översta på bästalistan haha :D

vad tycker ni?


I'm a creep. I'm a wierdo.


Whatever makes you happy
Whatever you want


You're so fucking special
I wish I was special


But I'm a creep
I'm a weirdo


What the hell am I doing here?
 

I don't belong here
I don't belong here


I'm head over heels for youTumblr_lnhs181xxs1qanxewo1_500_large


Tomorrowland

Tomorrowland är en festival som ligger i Berlin och har varit nu i två somrar. jag blev bekant med festivalen i helgen faktiskt när Hagman visade den här videon för mig. Har läst massa forum nu och det verkar ju vara en grym livsupplevelse! Hela området är utformat i massa skumma teman med svampar och figurer :P ja se själva haha! Undrar hur många som faktiskt käkar svampar på den där festivalen.. men det ska vara mycket poliskontroller iallfall och verkar vara ett grymt tryck!!

Det är främst house som spelas men också hardstyle, psy och liknande.

Jag och mina vänner ska definitivt åka på denna festival nästa sommar!


Nagelsaker beställda!

Det kostar tamejfan att köpa in dessa saker!, så nu får jag jobba järnet med dom också :P Men hoppas dom kommer om några dagar. har beställt en färg i acryl också som heter watermelon pink, den är sååååå söööt!

Snygga naglar åt folket!

Nu har jag kontaktat Marie Houston på Scratch nails för att beställa nagelprodukter från henne eftersom mina tippar och mitt lim är slut. Jag vill göra så mycket naglar som möjligt innan slutet av november då jag och Jonas har tänkt att åka utomlands så känner ni för att vara lite höstsnygga så säg till =)

Gjorde silke med märket "The Edge" förut men älskar Scratch och deras produkter så jag ska prova det nu själv.

Jag rekommenderar Silke för det ser naturligast ut, är lättast att lösa upp, sitter som berget och är mest skonsamt för nageln. Det kommer att kosta 500 kr för ett set (inkl nagelbandsarbete)

Gör även Gelé och Acryl och det kommer jag ta 400 kr för. Det blir också fint. Har beställt hem massa fina olika glitter som man kan blanda med acrylen, det blir jättesnyggt! Dock sitter det olika bra på olika personer. På vissa släpper det efter några dagar och vissa är det inte ett släpp på tills dom växer ut. Men silke sitter som sagt bäst på alla jag har gjort på.

Hojta till om ni vill ha naglar inom en snar framtid! Sakerna ska bara komma hem till mig sen är jag redo att jobba järnet :)Så var det måndag igen då

Ännu en helg har susat förbi... lika fort den här gången också. Skulle vilja säga att det har varit en skiiitlugn helg för det har det ju faktiskt nästan. I fredags var jag först med rebecka så kollade vi på the hills och tryckte i oss chips och tzatsiki sen gick vi till Hagman på förkrök och sen var vi på 550 för att fira folks födelsedagar. Pjs, Nicklas, Hagmans och rasmus nya flickvän Sofia. Det var en trevlig kväll men stack hem med Rebecka strax efter 11 och hade tvåmannafest med Jonas istället. Vi sjöng och skojsade som vanligt tills han somnade på soffan för jag låg och sjöng hela Rihannas album haha, rena sömnmedlet.

I lördags var jag bara hemma och tog det lugnt hela dagen. På kvällen kom Jonas så umgicks vi lite och sen vart det utgång igen. Jag var inte alls taggad och gjorde mig iordning och började dricka vin typ 10/ halv 11. Annih kom iallfall det var kul! :) Är så van att vara med henne nu så det känns så tomt att vara utan henne haha.

Utgången blev hyffsat rolig, jag var rätt otaggad som sagt men Jonas ville gå ut och han hotade med att också stanna hemma om jag stannade hemma :P På ett sätt önskar jag att inte den här utgången varit då jag fick höra en del saker jag inte ville höra, inte ville veta, saker jag inte ville se, som man får lov att ta med sig efteråt. saker man inte ser eller vet det lider man inte av och många saker från i lördags hade jag gärna sluppit.

Igår var jag bara hemma hela dagen igen. Tvättade med lisa och städade hemma hela dagen. Pratade i telefonen massor och kollade på massor av serier. Sent på kvällen kom Jonas så kollade vi lite på tv sen sov :)

Idag ska jag inte träna som jag hade tänkt. Glömde mina träningsskor hemma..... har inte riktigt med mig hela hjärnan på mornarna. Dock fick jag med mig en drös böcker som måste lämnas tillbaka i Tumba så jag får hoppa av där iallafall. Sen blir det att laga mat och ta det lugnt ikväll. Imorgon kickar jag igång träningen efter helgens alkoholintag! Nästa helg blir fan vit! Så man orkar göra nåt av helgen också, träna och ha sig. och det säger jag inte för att jag har typ 70 kr på mitt kort om ni tror det :P (hhohohooho)

Nähe nu ska jag fortsätta jobba, eller ja, jag har jobbat samtidigt så det här inlägget har tagit 100 år att skriva.

Tog inga bilder i helgen för jag orkade inte ta med någon väska att ha kameran i. Pusshej!Såhär kan det se ut när jag och rebecka har satt igång. Sen får ni tro att alla var fulla från början om ni vill ;)

Missing


Mot solen i november?

Jonas och jag spånar på att ta en sista minuten resa i november :D om han jobbar lite helg och jag gör lite naglar så kan vi åka iväg i november till sol och bad! Skulle vara hur kul och mysigt som helst!

Vet bara inte vart det är bra att åka.. har aldrig åkt en sista minuten förut. Grekland? Turkiet? Egypten? Kanarieöarna? Mallis? TIPS!


RIHANNA I NOVEMBER!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiih jag är så glaad! Jag och Rebecka som båda älskar Rihanna ska tillsammans gå och se henne 1 november ! Hon köper biljetter i skrivande stund! Dom billigaste var slut så vi fick köpa för 600 spänn ca, men det är det värt + att man får ju bättre platser :D

Älskar hennes nya album och kan typ hela utantill, + hennes gamla hits, sen släpper hon ju ett nytt album i slutet av oktober man ska hinna lyssna sönder innan konserten.

KOMMER BLI SÅÅÅ KUUUL!


Emi och Rebo ska sköta oss ikväll

Jag och rebecka har en förmåga att alltid ha en bra, sund och förnuftig idé sen slutar det alltid åt andra hållet.


En shoppingrunda efter jobbet kan leda till drinkar på TGI fridays som kan leda till utgång, som leder till efterfest som leder till att åka direkt till frissan och på bröllop på morgonen.


Eller varför inte testa krogen i Finland och leder till efterfest 8 mil utanför stan åt fel håll med ett gäng afghaner och en romänier...


Eller varför inte på festival glömma leggen, bara vara tvungna att hämta dom men då börja dansa, skutta fram och skapa en ascool låt med one pieces knutna runt höfterna och ha uppvisning med vår nya låt för festivalbesökarna


Jaja hursomhelst ikväll så tänkte vi att vi skulle gå ner på 550 och säga grattis till födelsedagsbarnen, dricka typ en öl på krogen och gå hem runt 11 och mysa med våra killar (kan man säga så? nä kanske inte), rebeckas kille och min ... ja jonas. För imorgon ska Rebecka jobba och jag ska ut imorgon också. vill vara någorlunda pigg och inte ligga bakis hela dagen.

Kul att vi pratar i telefonen och båda överväger att stanna hemma för vi vet hur vi blir när vi ska ta det lugnt tillsammans, det blir istället nåt att snacka om ett tag framöver. Nu har vi bestämt att ta det lugnt iallalfall och gå hem tidigt. Det ska bli intressant ;)

Vi påstår iallfall att vi är sååå mycket mognare sen i somras när vi gjorde massa galna saker. :) sådesåHÄJ!

God morgon Unicorns! Ni vet hur glad jag alltid är på fredagar! Är dock sjukt trött och hade väldigt svårt att komma upp imorse. Jonas inflikade att han alltid var i tid när inte jag åkte med honom... men det är bara för att han inte har insett hur ljuvligt det är att snooza och mysa på morgonen! Men nu har han det så därför är det så, inte på grund av mig!

Har bloggat dåligt senaste dagarna men har varit förkyld och har sovit efter jobbet och försökt bli frisk i två dagar och dessutom har jag inte varit på kontoret på 2 dagar och jag bloggar mest från jobbet :)

Kände igår att jag började må bättre och åkte till gymet men fick världens rethosta. Snorar och hostar slem som en jude och det börjar komma näsblod och smakar blod i halsen emellanåt, men det ska inte hindra mig från att ha kul i helgen! Tänkte gå till Hagman vid 7 som fyllde år igår sen till 550 för det är fler som fyller år och dom ska firas där, hyrt övervåningen och så.

Jag funderar på att bara va där ett tag och sen gå hem och vara med Jonas för vi ska ändå ut imorgon igen. Ska mest dit för att säga grattis och så.
I början när jag träffade Jonas hann vi verkligen umgås, men nu har det blivit bara sova liksom så jag tänkte väl gå hem relativt tidigt och mysa så blir det stor fest imorn ;) Umgås inte med nån av dom som fyller år men går dit ett tag iallfall för jag tycker ju fortfarande om dom :)

Nu ska jag "genomlida" den här dagen och sen blir det SKOJS!!! ♥ Synd bara att helgerna tar slut på ett kick..Carro, jag, Hagman, Nicklas och PJ; födelsedagsbarnen =)


Hey my name is Pissie

Goooodmooojon...

Är helt sjukt stört trött idag. Fortfarande förkyld men mest hängig då mitt huvud utan att överdriva säkert väger 50 kg. Kan dock inte vara hemma för vi är bara 3 admins här och en är redan sjuk.

Om en halvtimme ska jag åka och jobba på ett event för 100 personer som jag har knåpat ihop, det ska bli kul men hade gärna gjort det en annan dag... nu vill jag bara hem till sängen.

Sov igår när jag kom hem till kvart i nio, då kom Jonas, så var jag vaken till typ elva sen sov jag vidare.

Efter jobbet idag ska, jag, pappa och annsofie äta på Harrys, det ska bli såååå gott!

Har redan bestämt att jag ska äta medium rare oxfilé, bakad potatis, vitlökssmör/bea sås, stekta grönsaker och grillad majs! yammiiii!

Nu ska jag fixa det sista här innan jag sticker iväg till spårvagnshallarna och jobbar där!

kjaam
Let's work it, work it, woork it.

Idag ska jag och Annih tillbaka till gymet igen! Har inte varit där sen i fredags.. Dock har jag blivit förkyld... snorig, hostar slem och huvudvärk. Men jag har frågat runt och tydligen kan man träna ändå bara man inte har feber eller ont i halsen så det kör vi på! Ska passa på att sola också så man känner sig fresh ;)

Ååh jag fick sovsällskap igår! Jonas ringde och sa att han ändå kunde sova hos mig igår så det blev en trevlig överraskning! Blir alltid så glad av att vara med honom och vi har samma humor så det blir mycket bus och skratt! Blev en jättemysig kväll till slut och jag var trött på att sova själv :P Alltid mysigare att somna, sova och vakna tillsammans. Dock gillar han inte att jag är en Snoozare. Han blir så himla trött och kommer knappt upp, men klagar inte om jag drar tillbaka honom :P jag tror han håller på att bli en snoozare också! Imorgon skulle han gå upp och trumma med kastrull lock sa han... men det tvivlar jag på. :P

jaja jag skulle kunna skriva om Jonas hela dagen men det är nog inte så kul för er att läsa om. Kan bara säga att jag är lite betuttad ;) haha!

Jag håller på att kolla lite på bord och sånt på nätet. vill kunna ha ett bord hemma men det går typ inte. till naglarna alltså. har ju ingen plats. någon som har en tvåa åt mig? :P

Men det här var ju ganska bra det går att fälla ihop - från IKEA. ser dock lite brett ut kanske . äh jag vet inte. frågan är.. köpa en ny soffa så jag kan möblera om... eller byta upp mig och flytta ... en femte gång sen jag var 17 och flytta hemifrån. svårt att bestämma sig!

NORDEN Slagbord, vit Längd: 89 cm Min. längd: 26 cm Max. längd: 152 cm Bredd: 80 cm Höjd: 74 cm


Emelie Mangs- diplomerad!

Nu har jag inom skönhetsvärlden Diplom som SPA-terapeut, i manikyr, pedikyr, och som nagelteknolog i systemen Gelé, Acryl, Silke/Glasfiber! Det känns hur kul som helst! Hade ett samtal efter provet igår om hur och var vi beställer bra material, om nagelsalongen, har läst på om att ha eget företag och tips på hur man driver en egen salong. Bara längtar som fan tills jag får inreda salongen, göra ett eget visitkort hihi och ha mina kunder!!

Längtar tills jag är ännu duktigare och har gått fler småkurser i hur man dekorerar och så =)

Kan knappt vänta tills jag har betalat av lånet och kan börja leva efter min dröm!
Men jag är redan påväg dit =) offrade några tio tio tusen och en hel sommar för att gå en väldigt hård och tuff utbildning tillsammans med min syster för att vi ska göra det här tillsammans sen. Nu kämpar jag för att betala av lånet men samtidigt älskar jag mitt nuvarande jobb också.

Jag är sååå exalterad! Var så himla nervös igår så jag mådde illa och kallsvettades men det gick bra och blev nog dom snyggaste acrylnaglarna jag har gjort hittills ;) har tyckt att det har varit så himla svårt för jag har knappt gjort det alls. men vill såklart vara lika duktig på gele och acryl som jag är på silke så jag får öva mer helt enkelt!


Gick i klassen med bästa tjejerna! Vi hade så himla kul! Jag, syrran, åsa och linda :)Några naglar jag hittade i gamla bloggen från skoltiden :)

Vill att dagen ska vara över

vem måste jag knulla för att den här dagen ska vara förbi och provet är gjort och jag ligger med Jonas under täcket ?

åååh jag vill heeeem..

(bli inte stötta, det är bara ett uttryck ;)
Ännu en helg borta.. med vinden!

Tycker att helgerna går så HIMLA fort. varför kan inte vardagarna också bara gå i ett NAFFS?
I fredags kom Angelica (syster) hem till mig så övade jag Acrylnaglar på henne eftersom jag har prov idag... FYFAN vad jag är nervööös! Är verkligen inte bra på det i ärlighetens namn, för jag tycker inte om det. Så fort jag gjort provet ska jag beställa Scratch acryl istället. Den måste man härda i UV lampa innan den stelnar till skillnad från min O.P.I som stelnar på 10 sekunder. Vi måste göra provet med det svåraste för att ha klarat det svåraste.. då kan det bara bli lättare sen. Fransk kant, mall (ej tippar) och snabbhärdande acryl.

Jag och Angelica har verkligen samma humor, vi kan säga ett litet ljud så viker vi oss av skratt. Jag fick en touch av okoncentration så hennes nagel fick en för stor boll, som ledde till att jag fick göra flera stora bollar för att jämna till allt så till slut hade hon värsta blaffenageln. hon tittade på den eftertänksamt så började vi asgarva.

"om Quasimodo var en nagel.... så skulle han se ut såhär"

"Du gör inte nagelförlängningar.. du gör nagelförstoringar.!"

hahaha alltså jag skrattar bara jag tänker på det!

Fyfan jag hoppas jag klarar provet idag.. min lärare är så jävla petig och ser ALLT, man ska inte tro att man kommer undan med nåt! även om man har gjort ett fel men sen justerat det så ser hon det på nåt jävla vänter ändå.
Jaja, sen blev det en lugn kväll, låg i min ensamhet och käkade chips och dipp och saknade jonas breve mig i soffan.Nyaste tillskottet i familjen (angelicas alltså). Blixten. eller Texas som han egentligen heterAngelica blev så sugen på att göra naglar så hon fick göra en på sig själv också för att dämpa begäret ;)

I lördags tog jag det bara lugnt hela dagen och sen storstädade hemma, sen kom tjejerna hem till mig, vi köpte hem souvlaki och började förfesta och göra oss iordning. Det hela slutade med utgång på Strip och stanleys där Näääk spelade, dom var grymma! Dock dansgolvet efter på stanleys var så jävla tråkigt, dansar fan hellre hemma än där. Trycket jämfört med strip är som natt och dag.

på strip vill jag dansa överallt, på toan, rökrummet, dansgolvet, överallt. och på stanleys ville jag bara lägga mig ner på golvet och ta en tupplur. ja ni fattar.

Igår vaknade jag typ 9... ensam åter igen. buhu. Gjorde omelett och bacon och käkade frukost till Vampire diaries, sen kidnappade jag lisa med hennes egen bil och åkte till nykvarns marknaden. Köpte sju par strumpor var, ett par knästrumpor, två piercingar och en munk med choklad och smarties på!

Senare på kvällen messade Jonas mig och frågade om jag ville åka med honom på bio. Blev jätteglad att jag fick träffa honom äntligen! Vi såg Abduction med varulvskillen från Twilight den var bra! Michael Nyqvist var med också han spelade nån serbisk skurk!

Vi kunde inte sova tillsammans igår heller.. så tråkigt när man inte kan sova tillsammans när båda verkligen vill och jag saknar det så mycket men får nog göra det imorgon eller i övermorgon iallfall! :)

jaja nu måste jag fortsätta jobba, men här kommer lite bilder från i helgen!


hahha söööötast

Den ena lilla blomsterflickan hade inte riktigt förstått sin uppgift, hon trodde att hon var skräpplockare. haha så himla sööööt!Kändis spotting!!

Jag mötte Annih på medis så säger hon: är inte dedär...? eller nää... eller JO DET ÄR JU FAN ALEXANDER SKARSGÅRD! båda vi blev helt hysteriska och råglodde när han gick förbi haha, och inte diskret heller. hade han inte sett så arg ut kanske man hade vågat ta en bild hihi.

Kom på 100 meter senare att jag behövde bevis så här har ni honom i egen hög person!han går där i trappen med nån annan brutta som såg sur ut :P

Helgplaner

Idag efter jobbet ska jag träna med Annih, sola där, gå på systemet tills imorn och sen hem och göra naglar på syrran. Måste öva innan provet på måndag och finns det någon bättre att öva på än någon som redan har gjort provet och säkert gjort 100 acryl mer än mig som kan klaga på varenda grej jag gör så jag blir bättre? ;) näää!

Vill inte skriva att jag kanske köper chips och dipp tills ikväll för om det inte blir av kommer ni tycka att jag är tjockis som bara skriver om godis och chips jämt, men nu har ju redan gjort det så skitsamma.. ;)
Visste ni att jag i chipsväg bara äter grillchips och taco dip samt lantchips gräddfil och hemmagjord tzatiski? eller bara KÖPER kanske jag ska säga annars kommer jag aldrig kunna äta nåt annat utan att nån klagar :P

Sen är popcorn min stora passion här i livet. Fan nu snackar jag godsaker igen.

nåjaaaaaa. Imorgon bitti ska jag göra naglar på lina och sen tänkte jag storstäda hemma och putsa mina fönster HAHA, kul tjej som inte har nåt bättre för sig en lördag dag. Sen kommer Annih så ska vi väl äta mat, göra oss iordning och börja kröka. Saknar min morgan i kylen ..

Fan vilket rörigt inlägg. bara skriver om hur kass jag är på acryl, chips, mat och alkohol.

Imorgon blir det utgång i södertälje med Annih, Lisa och förhoppnigsvis Rebecka det ska bli skitkul! Mina tjejjoor! <3

Söndag är vilooodag!

Puss!Mysis ! Älskar mina ljusblåa sovshorts med grodor på! Dom syns inte så bra men dom är sååå söta och mjuka! Köpte dom i en surfbutik i Miami ? Undrar hur jag kunde hitta sovshorts därinne men det är jag glad för!

Fredagsmys

Ska ut och luncha med Annih typ nån gång innan två och det finns väl ingen som kan hålla sig utan att äta tills dess? Jag fick nog och gick och köpte en energidricka och en påse choklad. ja ni hörde rätt en PÅSE choklad! Tänkte köpa min vanliga Sweitzer nöt (stavningen jag vet), men sen såg jag denna på hylllan. 26 jävla spänn och bara nåra kulor i botten och smakade typ ingenting, fyfan vilken besvikelse.

Jajja jag fick min sockerkick iallfall och klarar mig till klockan 2 innan matis!Jaha nähe.. dags att fortsätta betala fakturor. det är inte som att betala en faktura hemma. Utan det ska bifogas massa skit så man måste leka detektiv jämt. Först lista ut vad det är för faktura och vad det gäller.. om det ens är MIN? sen ska man lista ut vilket datum och vilken utbildning.

om det är mat, lokal, föreläsare eller vad det kan va. Sen börja leta upp deltagarlistor, program, beslut osv som ska scannas in, skickas till min mail, sparas i rätt mapp och bifogas till fakturan. OM man hittar allt så lätt vill säga.
Ibland får man maila runt diverse folk och jaga grejer. Då gäller att lista ut vem som är ansvarig . haha! sen när allt är bifogat och klart ska man lista ut alla konteringsrutor, vilket konto det ska tas ifrån, kostnadsställe, motpart, om det ska vidarefaktureras?

ja vidarefaktureringen är en helt annan historia... bläää. ja ni förstår att det är frustrerande.. Nu gör jag inte ens mina egna för en kollega är sjuk så jag fick 20 av hennes. Då blev allt 100 ggr svårare .

Det tar aldrig slut..

Tror inte någon i nykvarn kommer glömma det som hände förra sommaren i första taget .. :(

Min gamla klasskompis från sexårs till nian (som jag dock bara stött på några gånger sen dess) dog i en bilolycka efter en fest i nykvarn. Kändes helt overkligt och efter det började jag drömma att han levde och att jag såg folk ute som liknade honom.

En annan klasskompis lillasyster var också med i bilen och hon blev gravt chockad och var nära på att få amputera bort armen tror jag det var. Dom var sex stycken i bilen och både rasmus och hans flickvän dog..

usch jag ryser bara jag skriver om det. Nu har iallfall föraren åkt dit på både det ena och det andra. Såhär står det i LT idag :Trädet han dog vid. var där och lämnade blommor och det låg bark överallt på marken och jorden var alldeles avskavd.. 


En 21-åring åtalas nu för grovt vållande till annans död och en rad andra brott efter bilolyckan i Nykvarn i juni 2010.
– Det har varit en lång väntan på att något ska hända, säger Åse Johansson, vars son omkom i olyckan.

Närmare 16 månader efter olyckan där två ungdomar omkom lämnade åklagaren in åtalet mot en i dag 21-årig man.

21-åringen åtalas för grovt vållande till annans död, grovt vållande till kroppsskada, grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri, rattfylleri och narkotikabrott.
– Det är lite tokigt att det har tagit så lång tid. Det har varit krångel med både det ena och det andra i utredningen, bland annat har jag fått vänta på rättsintyg, säger åklagare Bengt Lund, som räknar med rättegång i slutet av november.

Det var tidigt på morgonen den 5 juni 2010 som bilen med sex personer, tre pojkar och tre flickor, körde av landsvägen i Turinge. 19-årige Rasmus Johansson från Nykvarn och 17-åriga Linda Saglind från Haninge omkom.

I sin stämningsansökan skriver åklagaren att bilen framfördes ”med en hastighet betydligt över den på platsen tillåtna 50 kilometer i timmen”.

Åklagaren skriver också att blodanalyser visar att den misstänkte hade såväl alkohol som amfetamin i blodet och att han var påverkad av cannabisharts. På polisstationen upptäcktes dessutom att han hade 0,4 gram cannabisharts på sig.

Enligt stämningsansökan erkänner 21-åringen grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri, rattfylleri under påverkan av droger och narkotikabrott, eget bruk. LT har dock inte lyckats nå hans försvarare Pia Björstrand för en kommentar.

För Rasmus Johanssons mamma Åse Johansson har det varit en lång väntan.
– Det har tagit sådan tid att man blir knäpp. Men det är en lättnad att veta att något äntligen är på gång, säger hon.


Lunchbreak!

Ann-sofie och jag (kollega och pappas fru), gick ut på en liten prommis och gick till biblioteket. hon skulle hämta några böcker hon beställt så jag passade på att dyka in i Finskahyllan och lånade en grammatikbok, en vanlig bok att öva ord i(slå upp/översätta) och ett spel till.. det jag har, fast fortsättningen, lära sig prata typ :P.

Sen gick vi till Söderhallarna och köpte sallader på ilpiatto. Dom har klart bästa salladen jag har ätit på lunchställen! Allt är så färskt och man blir aldrig besviken på nånting!

Vi tar alltid pastasallad med parmaskinka, kyckling och feta + avokado och vitlökssås YAMMI!

Nu ska jag fortsätta jobba , smell you lateeeeer!


Min helgis

Sitter och planerar helgen som jag alltid vanligtvis typ gör på måndagen redan. Om jag vet att jag inte har något att göra båda kvällarna får jag lätt panik. Kan inte i min vildaste fantasi tänka att bara va hemma ensam en lördagskväll och njuta av det. vet inte varför. Nu har jag ju iof Jonas också och det är inga problem att bara va hemma då och mysa men han har ju också ett eget liv och vill göra saker =)

jaja hursomhelst.

På fredag tänkte jag försöka få med Jonas på bio om det går och ifall han kan. Det känns som att antingen ligger vi bara hemma och myser eller går ut på krogen och det skulle vara mysigt och roligt att hitta på mer saker tillsammans och komma iväg lite. Jag skulle följt med dom på NHL på lördag men det fanns inte platser breve dom så jag går ut med Annih då istället ;)

Lördag på dagen blir att försöka hinna göra naglar på mamma eller så och sen träffa Annih sen blir det partey.

Söndag vet jag inte ännu , men blir nog lugnt.. älskar att bara ta det lugnt på söndagar. Jesus gjorde det till en vilodag av en anledning!! Eller var det Gud? äsh - inte så petnoga :)


Gomojjoon!

Snart är det helg igen! Och jag är sjuuuukt glad! Har fortfarande någon konstig känsla i magen.. typ orolig, men försöker att glömma den och bara se positivt! Det är en sak som har fått mig att må dåligt på sistone men jag har äntligen lyckats berätta det för Jonas så det känns skönt iallfall.

Annih har trooligtvis fått både jobb och lägenhet, hur bra är inte DET? om det blir som vi hoppas så kommer hon jobba heltid i rönninge/salem och bo granne med mig, wooop wooooop! Hon förtjänar att må så bra som det bara är möjligt och det skulle vara en sten som släpper om det löser sig med boende och jobb.
Jag, rebecka och lisa pratade om detta igårkväll också och vi har bestämt oss för att alla hjälpa till att rasta hennes små (läs stora) hundar när det behövs!

Igår ringde Rebecka mig och frågade om jag ville se Greys Anatomy med henne och jag sa nej. Halv nio ringer det på dörren och där står Rebecka med en påse bullar och viftar och säger att hon byter bullarna mot min tv i en timme. Hon vet hur man övertalar mig så jag släppte in henne ;) Min mun gick i ett för att uppdatera henne om allt skvaller hon missat och hon lyssnade då och då.. :P

Lisa kom vid halv tio och myste med oss också! Tänkte på hur glad jag var att jag hade dom :)

Igår blev vilodag från gymet och samma sak idag. Ska laga middag med rebecka och ta en prommis, men ska även tvinga henne att få göra hennes naglar eftersom jag har prov på måndag i det. Fan om jag inte blir godkänd då dööör jag.

Var läskigt att sova själv inatt också, drömde att jag hade en stor gräshoppa i sängen så jag flög upp och tände och letade tillsammans med en nyfiken katt några minuter innan jag insåg att det troligtvis var en dröm. men man kan aldrig vara nog försiktig.

Imorse vaknade jag av att det var mörkt klockan 6 så jag gick in på EXPRESSEN på mobilen för att kolla klockan (?!) som att inte klockan på nätet är samma klocka som den man ser från skrivbordet på telefonen. Jaja jag kommer nog bli psykiskt störd om jag måste sova själv haha ;)

jaja nogsvamlat, jag skriver senare, måste jobba nu!


Paus på jobbet

Ibland när man jobbar framför datorn måste man ta en liten break annars blir man tokig. nu ska jag ha en sån.

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Söndagsångest
Favoritgodis: Marabou sensation med hallon & Yoghurt
Är det nåt du absolut inte äter: bruna bönor
Kläder just nu: underkläder ..och täcke om det räknas?
Musik just nu: Tystnad
Vad sa du senast: Om jag inte är vid liv vid 8 imorgon, så kom in och väck mig, godnatt
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Framtiden
Sommarplaner: Jobbaa.. njuta!
Fisk eller badkruka: Hemma badkruka, utomlands fisk
Saft eller alkohol: Beror väll på tillfälle?
Hur många kuddar sover du med: two
Favoritväder: Vem vill inte ha soligt? fast det är mysigt att sitta inne och mysa inne framför brasan en regnig höstdag
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Joakim, emelie och mamma
Spelar du nåt instrument: aldrig gjort
Morgon- eller nattmänniska: Till och från
Sparare eller slösare: Ganska bra på att spara faktiskt
Bästa film: Law abiding citizen
Tror på liv på andra planeter: Ja, jag kan inte låta bli
Kommer du ihåg din första kärlek: Kommer ihåg all kärlek
Älskar du henne/honom fortfarande: Nejje
Har du några homosexuella vänner: Jadå
Tror du på mirakel: Nej
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Om man verkligen vill
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Absolut, men alla kan väll störa sig på saker?
Ser du på kärleken som ett misstag: nej oh nej!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två, standard
Bio eller promenad: Beror återigen på tillfälle, men bio är alltid mysigt
Är du kittlig: Kan hålla mig om jag vill
Snarkar du? Ne jag tror inte det :O
Stjärntecken? vattuman
Rädd för insekter?  nej inte speciellt, bara om dom är många
Äckligaste insekten: Tvestjärt
Största svaghet: dålig på att ta emot kritik
Det här är jag bra på: Jag är rätt ärlig. Göra frisyrer är jag nog ganska bra på  och teckna
Bästa bok? Läser rätt sällan..
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? osynlighet, eller att kunna läsa tankar
Vad vill du jobba som? Vet inte riktigt, men jag vill på något sätt göra nått bra för samhället. Jobba med människor
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? ne fy, inget. I sånt fall cheeseburgare
Skriver du dagbok? Nejje
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Absolut! betydande tatueringar, aldrig ”bara för att”
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Igår var det städat…
Gungar du på stolen? ja
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? jadå
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster ju
Är du rädd för blod? Njee
Saltar du på maten? nästan alltid
Gillar du att sjunga? Jag sjunger hellre än bra
Anser du att du är stark? beror på vem man jämför med, men helt okej för min kroppsbyggnad
Brukar du sola? Nepp, bara äkta, på sommarn och utomlands då
Vad gör du om du får hicka? ser besvärad ut..
Röker du? Har aldrig gjort
Snusar du? nej men gud nej
Använder du knark? love is my drug
Kaffe, te eller inget? kaffe !
Har du en besatthet? Alla är väll besatt av nått?
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: arg, orolig och glad samtidigt? skumt. kåt också.
Favoritgodis: ferarribilar som smakar cola, och choklad- schweitzer nöt, tänker inte ens försöka stava det.
Är det nåt du absolut inte äter: Svamp undviker jag mer än gärna
Kläder just nu: tjocktröja , leggings och det som hör till
Musik just nu: Sick puppies, howards tale just nu
Vad sa du senast: typ: jag vet att annalena har bihåleinflammation för jag pratade med henne igår när hon mailade och behövde hjälp med nånting. höhö
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: om typ 100 år ganska exakt
Sommarplaner: Peace and love, finland och rhodos, sola bada, grilla och kanske börja ta MC körkort?
Fisk eller badkruka: både och!
Saft eller alkohol: Dricker inte saft,
Hur många kuddar sover du med: har typ 5 i sängen men har en som snor alla så man får vara glad om man har en
Favoritväder: Sol och värme!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En bra vän, jonas och mobilen med spotify haha, robinson emelie
Spelar du nåt instrument: kan spela introt till smoke on the water om det räknas?
Morgon- eller nattmänniska: natt.
Sparare eller slösare: slösare.
Bästa film: Oj. Avatar älskar jag, pearl harbour älskar jag, braveherart älskar jag, paycheck, we own the night, sen massa tjejfilmer kan ja se om och om igen. men tycker mer om serier än film
Tror på liv på andra planeter: ja jag intalar mig att jag gör det så jag gör väl det då
Kommer du ihåg din första kärlek: ja det var erik när jag var 14 år, vi var ihop i 10 månader och experimenterade med allt
Älskar du henne/honom fortfarande: Nää men han är en bra vän och vi ses ibland och uppdaterar varann om livet
Har du några homosexuella vänner: ja och kollegor
Tror du på mirakel: haha ja det får jag väl lov att göra
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja aboslut, jag kommer alltid vara det. det handlar om synsätt och inställning
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Absolut, tolerantare (säger man så?) och tålmodigare filbunke får ni leta efter
Ser du på kärleken som ett misstag: Nejnej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 har jag alltidh haft i huvudet, kanske eftersom vi är två syskon men 3 skulle inte göra nåt heller
Bio eller promenad: bio
Är du kittlig: ibland och på vissa ställen :P
Snarkar du? när jag är full och sover på rygg .. annars snarkar jag väl lite smått ibland bara av vad jag har fått höra
Stjärntecken? vattuman
Rädd för insekter? Inte så mycket för insekter men spindlar är sjukt äckligt. och fästingar
Äckligaste insekten: Se ovaaaaaaaaan
Största svaghet: Att jag är så känslomässig. Allt blir så mkt krångligare liksom
Det här är jag bra på: att säga vad jag tycker och vara ärlig i alla lägen även om det sabbar för mig själv på alla sätt.
Bästa bok? sanna berättelser. älskade Ego girl med carolina gynning annars gillar jag "tragiska" berättelser man blir tagen av
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? vad heter det.. telepatera mig? alltså flytta mig med ett ögonblink!
Vad vill du jobba som? nagelskulptör på min egen nagelsalong
Chips, morötter eller godis? godis
Pizza eller hamburgare? pizza
Skriver du dagbok? bloggar bara
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? jag har redan en del men vill tatuera två vingar på skuldrorna och tatuera en fin text, se tatuerings kategorin ;)
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) ibland städat ;o
Gungar du på stolen? haha ja hela tiden på datastolen på jobbet
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? aldrig. hellre dör jag
Vilken hand håller du gaffeln i? höger. eller vänster om jag äter med både kniv och gaffel
Är du rädd för blod? jag svimmar
Saltar du på maten? HE-HE. jag saltar allt innan jag äter det på tallriken, fråga mig inte varför , men det behövs liksom. men inte om jag äter borta.
Gillar du att sjunga? jaa men jag sjunger jättedåligt
Anser du att du är stark? andra anser att jag är stark psykiskt. jonas anser att jag är svag fysiskt
Brukar du sola? japp, när lusten faller på
Vad gör du om du får hicka? håller andan och sväljer 3 gånger sen vips är den borta
Röker du? har slutat fast jag röker fortfarande
Snusar du? nää har provat en gång, kände mig som en ärkefåne
Använder du knark? använder?:P alkohol är droger men nä inte såna
Kaffe, te eller inget? te på morgonen och varm oboy på eftermiddagen
Har du en besatthet? tvångstankar? blåser alltid på ciggen innan jag röker. maxat va?


Iphone 5 blev Iphone 4S

Fan vad besviken jag blev efter releasemötet om iphone 5 igår...

Satt och uppdaterade expressen hela tiden för att läsa det senaste som sagts på releasemötet.

Tydligen kommer inte Iphone 5 vara annorlunda jämfört med fyran utan ha exakt samma utseende som 4an. Den kommer bara ha bättre kamera och högre processor (liknande som Ipad)

Jag som har en 3a tycker 4an är skitbra men har väntat på 5an med spänning då jag har trott på massa rykten. Men jaja nu heter den 4s och är inget att hänga i julgranen precis. Men men då köper jag fyran billigt i december istället. Vit as usual

 

Workout girl!

Jag och Annih har satt igång på Gymline i tumba nu rejält. Vi började i lördags och har tränat lör, mån tis och ska fortsätta träna nästan varje dag för att verkligen komma in i det. Jag har slutat äta så onyttigt också (säger jag med en chokladkaka här på bordet), men går faktiskt ner i vikt väldigt lätt bara jag rör på mig lite eller slutar äta så mkt skit.

Efter första passet då vi körde crosstrainer, ALLA maskiner, boxades, hoppade hopprep, sit ups och andra övningar på mattan och sen sprang på löpbandet i 15 minuter hade jag den värsta träningsvärken jag nånsin haft i hela mitt liv. Då snackar vi knappt kunna gå, resa sig, sätta sig, skratta, röra sig i sidled osv. hade verkligen träningsvärk i HELA kroppen. Har ändå tränat men fick ta det lugnt. Kunde fortfarande inte göra benövningar igår förutom maskinen som tränar bäckenmusklerna/(innerlåren längst upp, smexy)

Sola får man ju göra där också gratis så jag har gjort det 2 av 3 besök. Tänkte köra vilodag idag men kanske åker dit och svettas lite och solar iallfall.

Nu är det inte snack och lite verkstad som gäller längre, nu är det KÖTTA som gäller!
Kolla vikterna jag fick ha igår på magmaskinen, 2,5 kg. plockade bort några vikter :P nää vi hade inte träningsvärkvad gillar ni min tandborste som ska bleka tänderna samtidigt som man borstar? Ännu en av alla 100 saker jag har hemma som aldrig fungerar :D

Stupid girl

Jag är så dum och inte lär mig av mina misstag. Jag är en tänkare och känner väldigt mycket saker och om jag funderar över något och mår dåligt över något så MÅSTE jag fråga eller prata om det för annars blir jag helt inåtvänd och lägger kaka på kaka inombords. det gäller både killar och kompisar.

Har insett förr att det inte är så smart att berätta om det man är ledsen över för då är man en gnällkärring. Killar säger att dom vill veta varför man är ledsen men sen när dom fått det ur en blir dom skraja/rädda för konflikter och undviker en i några dagar. Det är mina tidigare erfarenheter. Killar vill ha en tjej som alltid är glad och inte har några brister eller skavanker. Hon ska pleasa killen och vara deras glädjebomb dygnet runt.

Tyvärr är jag inte den. jag känner ofta mycket glädje och skrattar mycket men faktiskt också ilska och ledsamhet då och då. Speciellt är allt känsligt när man börjar träffa någon ny efter ett års crazyness och tårar.

Jag behöver prata mycket och reflektera, ventilera och kommunicera. Det är A och O för mig. Jag är en väldigt glad person men när det är något kan jag inte hålla det inom mig för då brister allt till slut.

Jag ska skaffa mig en furbie .


Påväg till gymet

Nu sitter jag på tåget påväg till Tumba och ska göra debut på nya gymet!

Dom har ju solarium som ingår.. Kan bli farligt ;) haha. Nämen jag är skittaggad på att ta tag i träningen igen och vi ska peppa varandra!

Ska även gå på systemet för det blir nog en liten utgång ikväll för oss ;) en liten en i Södertälje. Klirrar ju inte direkt i kassan så det blir rätt nyktert idag.

Vi hörs senare nu är jag snart framme!